Družinski šotor HULK za 6 oseb — 3-sezonski šotor , Družinski šotor , Kamping , Prodaja , Šotori , Šotori za 6 oseb — Camping & Outdoor
Kamping - šotori in oprema Camping & Outdoor: Družinski šotor HULK za 6 oseb

Družinski šotor HULK za 6 oseb

Šotor HULK - prva predstavitev
Camping Equipment HULK družinski šotor za 6 oseb – vaš udoben dom na počitnicah

Odličen šotor za 6 oseb s skoraj 25 m² pokrite površine, ki bo zadovoljil vsako večjo družino, družbo ali skupino.

Izredno prostoren - kvaliteten - postavitev je enostavna in hitra
3000 mm, 6 oseb, 24,2 m² površine, višina do 210 cm, ločeni spalnici, veliko odprtin. oblika tunela, nepremočljiva tla, zunanje mere 585x415x210 cm

Naj bo kampiranje z družino ali prijatelji V UŽITEK!

HULK je zelo prostoren šotor v obliki tunela za 6 oseb z izjemno veliko prostora. Na 24,2 m² se nahaja ogromen »dnevni« prostor v izmeri 14,5 m² in dve ločeni ter odstranljivi spalnici, vsaka z 3,78 m² površine. Dimenzije šotora ob sobah zagotavljajo dovolj prostora tudi za veliko prtljage, skladiščenje hrane in vso ostalo prtljago. Z višino do 210 cm je osrednji del pravi prostor za jedilnico, lahko pa tudi prostor za goste, samo gibanje po notranjosti pa je sedaj enostavnejše in prijetnejše. Tako lahko več časa preživimo v šotoru, kar je pomembno predvsem ob slabem vremenu. Zaradi naprednega sistema prezračevanje in dihajočih materialov je notranja klima prijetnejša.


Zunanji šotor je izdelan iz gosto tkanega UV neprepustnega PU prevlečenega 190T poliestra in ima troje vrat, kar zagotavlja dobro prezračenost. Vodni stolpec 3000 mm, skupaj z varjenimi šivi zagotavlja vodotesnost.

Notranji šotor (sobi) je izdelan iz zračnega 190T poliestra (mrežasto tkanje), kar omogoča dobro kroženje zraka, posledično pa več udobja v vsakem vremenu.

Popolnoma vodotesna so tla šotora. Medtem ko imata sobi imata lastna tla, je za preostali del priložena planjava, ki se na zunanji šotor vpne hitro in enostavno.


Hitro in enostavno postavitev šotora pa zagotavlja enostavna oblika tunela in barvo kodirane palice. Postavljanje tako postane otroška igra.
Šotor je zapakiran v zategljivi torbi, ki je dovolj prostorna za enostavno pospravljanje.

Hulk je pravi šotor za vaše družinske ali skupinske počitnice.

Šotor HULK bo v prodaji v spletni trgovini v kratkem! Vabljeni!

World Sun Map

Radarska slika padavin

Enaa nakupi