WASAGA, edinstven šotor za 8 oseb — 3-sezonski šotor , Družinski šotor , Kamping , Novosti , Prodaja , Šotori , Šotori za 8 oseb — Camping & Outdoor
Kamping - šotori in oprema Camping & Outdoor: WASAGA, edinstven šotor za 8 oseb

WASAGA, edinstven šotor za 8 oseb

Camping Equipment WASAGA družinski šotor za 8 oseb – vaš udoben dom na počitnicah

Odličen in edinstven šotor za 8 oseb s približno 27 m² pokrite površine, od tega 17,2 m² osrednjega prostora, ki bo zadovoljil vsako večjo družino, družbo ali skupino.

Izredno prostoren - kvaliteten - postavitev je enostavna in hitra
3000 mm, 8 oseb, 27 m² površine, višina do 210 cm, ločeni spalnici, veliko odprtin, oblika črke T, nepremočljiva tla, zunanje mere 770x550x210 cm, velik osrednji prostor

Naj bo kampiranje z družino ali prijatelji V UŽITEK!
WASAGA je prostoren in precej edinstven šotor v obliki črke T za 8 oseb z zelo velikim osrednjim prostorom. Na kar 17,2 m² se razprostira osrednji prostor oz. »dnevna«, pod 27 m² velikim pokrovom pa se nahajata še dve ločeni in odstranljivi sobi. Sobi sta z všito predelno steno razdeljeni v dva prostora. Dimenzije osrednjega dela šotora zagotavljajo dovolj prostora za prtljago, skladiščenje hrane in vso ostalo prtljago. Z višino do 210 cm se osrednji del ponuja kot prostor za jedilnico, lahko pa tudi kot prostor za goste, samo gibanje po notranjosti pa je enostavno in prijetno. Tako bo čas, preživet v šotoru, prijetnejši ob vsakem vremenu. Zaradi naprednega sistema prezračevanje in dihajočih materialov je notranja klima prijetnejša.

Zunanji šotor je izdelan iz gosto tkanega UV neprepustnega PU prevlečenega 190T poliestra in ima troje vrat, kar zagotavlja dobro prezračenost. Vodni stolpec 3000 mm, skupaj z varjenimi šivi zagotavlja vodotesnost.

Notranji šotor (sobi) je izdelan iz zračnega 190T poliestra (mrežasto tkanje), kar omogoča dobro kroženje zraka, posledično pa več udobja v vsakem vremenu. Popolnoma vodotesna so tla šotora. Medtem ko imata sobi lastna tla, je za preostali del priložena planjava, ki se na zunanji šotor vpne hitro in enostavno.


Postavitev šotora je zaradi enostavne oblike in barvno kodiranih palic enostavna in hitra.
Šotor je zapakiran v zategljivi torbi, ki je dovolj prostorna za enostavno pospravljanje.

WASAGA je pravi šotor za vaše družinske ali skupinske počitnice.


World Sun Map

Radarska slika padavin

Enaa nakupi