EQUINOX Camping Equipment Co. družinski šotor za 8 oseb — 3-sezonski šotor , Družinski šotor , Kamping , Novosti , Prodaja , Šotori , Šotori za 8 oseb — Camping & Outdoor
Kamping - šotori in oprema Camping & Outdoor: EQUINOX Camping Equipment Co. družinski šotor za 8 oseb

EQUINOX Camping Equipment Co. družinski šotor za 8 oseb

Camping Equipment EQUINOX družinski šotor za 8 oseb – vaš udoben dom na počitnicah

Odličen in edinstven šotor za 8 do 10 oseb s skoraj 30 m² pokrite površine, ki bo zadovoljil vsako večjo družino, družbo ali skupino.

Izredno prostoren - kvaliteten - postavitev je enostavna in hitra
3000 mm, 8-10 oseb, 29,8 m² površine, višina do 210 cm, tri ločene spalnice, veliko odprtin, oblika tunela, nepremočljiva tla, zunanje mere 745x400x210 cm

Naj bo kampiranje z družino ali prijatelji V UŽITEK!
EQUINOX je prostoren in edinstven šotor v obliki tunela za 8 do 10 oseb z veliko prostora. Na skoraj 30 m² se nahajajo tri velike in odstranljive sobe in velik osrednji prostor. Dimenzije šotora ob sobah zagotavljajo dovolj prostora tudi za prtljago, skladiščenje hrane in vso ostalo prtljago. Z višino do 210 cm se osrednji del ponuja kot prostor za jedilnico ali prostor za skladiščenje, za kar je zelo uporaben tudi predprostor ob večji sobi. V kolikor ne potrebujemo vseh priloženih sob, si z odstranitvijo ene ali dveh pridobimo ogromen pokrit prostor, kjer med drugim lahko z veseljem sprejemamo obiske. Tudi sicer bo zaradi prostornosti bivanje v šotoru prijetno in sproščujoče, ob vsakem vremenu. Zaradi naprednega sistema prezračevanje in dihajočih materialov je notranja klima prijetnejša.

Zunanji šotor je izdelan iz gosto tkanega UV neprepustnega PU prevlečenega 190T poliestra in ima troje vrat, kar zagotavlja dobro prezračenost. Vodni stolpec 3000 mm, skupaj z varjenimi šivi zagotavlja vodotesnost. Posebnost šotora so do tal podaljšane stene, ki dodatno ščitijo ob padavinah.

Notranji šotor (sobi) je izdelan iz zračnega 190T poliestra (mrežasto tkanje), kar omogoča dobro kroženje zraka, posledično pa več udobja v vsakem vremenu.

Popolnoma vodotesna so tla šotora. Medtem ko imata sobi lastna tla, je za preostali del priložena planjava, ki se na zunanji šotor vpne hitro in enostavno.

Hitro in enostavno postavitev šotora pa zagotavlja enostavna oblika tunela in barvo kodirane palice. Postavljanje tako postane otroška igra. Šotor je zapakiran v zategljivi torbi, ki je dovolj prostorna za enostavno pospravljanje



World Sun Map

Radarska slika padavin

Enaa nakupi